Madlavning tilbyder en masse potentiale som en kilde til både omkostningsbesparelser og fornøjelse. Når økonomien gør os se på mulighederne for at skære ned, spis
Jeg taler ikke om pekingand til din lørdag aften middag. Jeg taler om nærende nem at gøre, almindelig måltider. Den type du fra hvad du har på hånden (Det er ikke madlavning. Det kulinariske one-upmanship.)
Hvis du allerede ved, hvordan man gør denne form for madlavning, tage et skud på at gøre mere af det. Hvis du aldrig har virkelig fået ind madlavning, måske er det tid til at lære dem færdigheder. Du behøver ikke at få lyst til, men gør hvad du vil.
Her er en hurtig liste over nogle af de store fordele til at spise derhjemme:
- Du kommer til at afgøre det hele menuen. Ingen grund til at bede om tilladelse til at erstatte.
- Du kommer til at afgøre den del størrelse, så du kan spise en smule mindre.
- Du kan nyde, hvad der er tilbage som en fremtidig måltidet. (Men der er ingen grund til at lave mad nok til en hær deling.)
- Du kommer til at bestemme, hvornår du vil spise. Ingen ventetid på et bord.
- Du kommer til at nyde det, som du ønsker. Chili sauce på din kartoffelmos? Hvem kommer til at kende forskel?
- Det koster meget mindre end restaurant mad - i hvert fald hvis du betaler opmærksomheden.
- Du kan spise lokale fra, hvad landmændene i dit område producere
Le_Meridian Funding Service gikk utover kravene sine for å hjelpe meg med lånet mitt som jeg brukte utvide apotekvirksomheten. De var vennlige, profesjonelle og absolutte perler å jobbe med. Jeg vil anbefale alle som leter etter lån å kontakte. E-post..lfdsloans@lemeridianfds.com Eller lfdsloans@outlook.com.WhatsApp ... 19893943740.
ReplyDelete